Alltec Seys - Historic Opel Kadett C in vlaamse serie !

Productiehuis Eyeworks heeft voor Alltec Seys gekozen als één van de wagenleverancier voor een gloednieuwe Eén-reeks " EIGEN KWEEK" , die ten vroegste in het najaar te zien zal zijn op TV één !

De serie vertelt het verhaal van een familie aardappeltelers uit het West-Vlaamse Wijtschate. Hoofdrollen zijn voor Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Sebastien Dewaele en Rhoda Mae Montemayor;
Na een financiële tegenslag besluit een familie aardappelboeren wiet te gaan kweken om het hoofd boven water te houden. Ook Maaike Cafmeyer, Rudi Delhem, Stefaan Degand en Liesa Naert werken mee.

Eén van de hoofdpersonages ( Wim Willaert ) zal met de Alltec Seys – historic rallywagen Opel Kadett C 2.4 rijden. Hiermee zal hij tijdens de 6-delige reeks gezien worden als zijn vast voertuig .

We zijn in dit avontuur gestapt om 1 rallywagen te leveren , uiteindelijk zullen we voor 6 verschillende auto's zorgen.
Onze éérste Opel Kadett heeft reeds de eerste vier draaidagen achter de rug. Het is indrukwekkend met welke enthousiast team dit gerealisseerd wordt.

De tweede Kadett is nog in opbouw , maar wordt volgende week reeds verwacht op de filmset .... Het worden dus nog drukke dagen in onze werkplaats.
De twee Kadetts worden te huur aangeboden ! Wie met een snelle 2.4 wil rijden, die trouwens in dit najaar op tv zal komen, kan ons vrijblijvend contacteren.

De 2 auto's zijn nog vrij voor de Yper Westhoek Rally .

Autosportshop Alltec Seys

057/36.30.31

alltecseys@telenet.be

WWW.alltec-seys.be